7 Mart 2014 Cuma

.....


‘Entropim! O Pimi Tanrı mı Çekti?


'' Başlangıç;

Başlangıç var mı gerçekten; hareket yoktu diyorsun ve madde sonsuz yoğundu, zaman yoktu diyorsun…


Patlama;

Bir sır ver bana, sende kalsın de, tüm bu evren bir hidrojen atomunun içinde ve her hidrojen atomu bir evren de bana, bunu bağıra çağıra herkese anlatayım, ihanet mi; hayır! Kimse buna inanmazsa sır ortaya dökülmüş sayılmaz; böyle bir sır ver bana bir kuyuya değil gökyüzüne fırlatayım yine de aramızda kalsın…

Adalet istiyorum senden, cana kıyanın canına kıyıla, diri diri mezara gömen diri diri mezara gömüle, seven sevile, nefret veren nefret ala… Adalet bu gerçekten, gerisi palavra! Acı acıyla, neşe neşeyle, akıl akılla, hile hileyle kadeh tokuştursun, gör o zaman acımdaki azameti, işit şen kahkahalarımı, konuşmam sadece, dinlerim de o zaman, hilesine güvenebilir insan, şansına değil!! Adalet istiyorum senden, affetmek benim işim değil, o senin işin ve senin işine burnumu sokmak istemem!

Öyle bir renk gösterki bana kırmızı onu gördüğünde kıpkırmızı olsun, gözlerimi simsiyah yap ama içinde o renk olsun ve o rengi gören taş olsun!

O kadar İnsan yapki beni Şeytan önümde secde etsin! Ve onu elinden tutup ayağa kaldırayım.

Her insan yap beni, herkes olmak istiyorum, ona ne dokunduysa bana da dokunsun, ne kadar yücelmişse ve ne kadar alçalmışsa… Cellad cellad olsun yani kendi kafasını uçursun. Kral olmak istiyorum ama bir o kadar soytarı da. Tam olmak istiyorum ve eksik olmak, korkudan ölmek istiyorum ve ölümden korkmamak, hür olmak istiyorum müebbet yatarak.

Böcekler rüya görsün bunu istiyorum senden.

Öyle kelimeler istiyorum ki senden zirve yerin dibine batsın, okyanus bir damlaya sığsın, bir fil ezsin karınca o kelimeyle, bal ekşi kaçsın yanında, acı kaçsın, zehir utansın, beyaz kör olsun, denge kaybetsin kendini, imkansız birde bin ve işkence ninni gelsin kulaklara, bu kelimelerle dile gelen iki doğru sonsuzda kesişmesin hemen kesişsin…

Dostum olmanı istiyorum ve düşmanım, bir azizeden çok bir orospu olmanı ve sana öyle aşık olmak istiyorum!


Dağılma;

Tanrım! Sen yoksan, ben de yokum! ''

25 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. öznel bir soru olmuş bu.
      kişiye göre değişir sevgili 'adsız'.

      Sil
  2. hımmmmmmmmmmmmm ama ben cok odaklanamadım aklım berkınde..aklım gezıde..aklım tum bu olanlara karsı hala yerınde oturanlarda:(

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelmiş gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet farklı bir soluk..

      Sil
    2. Fazlasıyla farklı, benim at kafama yakın bir kafa gördüm bu yazıda :)
      Bu arada bir mim yazımda senden bahsettim haberin olsun ^^

      Sil
  4. İşte bu çok etkileyici olmuş elsa

    YanıtlaSil
  5. Tanrım! Ben varsam, sen de varsın.

    YanıtlaSil
  6. elsa, ben çok sevdim bunu. değerlendirmeye alıyorum şimdi not defterime birkaç not aldım. yine gelicem.
    sevdim burayı :)

    YanıtlaSil
  7. Nedense senin paylaşımlarına "haşırt the blackboard..!" yazasım geliyor yorum olarak. :) Normal şartlar altında dayanamam her güzel paylaşımı kendi fikirlerimle kirletirim ama mesela bu yazıda noktanın olduğu yerde söylenecek her şey söylenmişti çoktan. Bana da burada yazıya hayran ve far gibi açılmış gözlerle bakakalmak ve "haşırt the blackboard..!" diye içime haykırmak kalıyor.

    Not: Senin gibi söylenecek söz bırakmayacak kadar güzel paylaşımlara imza atan bloglar için yeni bi proje geliştirmeliyim. Mesela not defterini açıp "Yazınız çok güzel. Yazınızı çok beğendim. Bana da beklerim elmaarmutkirazçilekkavunüzümmüzüm...bloglogloglog...com" tarzı birkaç kalıp kaydedeceğim sonra arşivinizi açıp bütün paylaşımlarınıza aynı yorumu, her gün göndereceğim. Bi yerden sonra paylaşmaktan usanıp gidersiniz diye umut edeceğim artık. :)

    Şaka bi yana siz hep devam edin emi. :)

    YanıtlaSil

.

Ad

E-posta *

Mesaj *