1 Ocak 2015 Perşembe

Seslerin yankısı duyulmaz olur. Bir cümlelik hesaplar kurulur adı sanı olmayan kararmış dişler arasında. ‘ Gelecek ‘ diye beklenen zaman dilimi aslında hiç olmadı. Olmayacak da. Yok sayılan her izlenim çekip alınır ‘olmayanlar’ ın arasından. Soğuktan kırılır ince belli bardaklar. Artık eşlik etmezler sayfaların yıpranmışlığına.

Şimdi bir yalnızlık türküsüyüm. Karanlık, kör kuyu değildir ezber bozan limitsiz çağrışımlardır.  Tıkanmışlık bir nehrin en kıvrak yerinde . başlangıç ve son… Ne kadar da yakın oysa. Yakınlığın en uzak noktasındayım şimdi. Katıksız bir söyleme dönüşür tüm ertelenenler. Olmadık vakitlerde gelen uykunun çarmıha gerilmiş rüyalarıdır gördüklerim. Rüyalara, düşürüyorum aklımdan geçenleri. Suda bekletilen taşlar yosun tutarken ağlak zamanlar bıkar ağlaklığından. Bıkar ve tüketir kendini tasvirlerin bittiği yerde.

Yalnızlığın dokularına genetik müdahaleden geçirilmiş kök hücreleri verilemiyor ne yazık ki… Çünkü yalnızlığın tadı ve gelişi hep aynıdır.


Rengi, kokusu...

4 yorum:

  1. "Bir yalnzlık mıdır bunca çoğaltan
    acıyı ve biberli yanılgıyı
    ve bir yalnızlığı kabullenmek midir
    inceden ve usuldan başlatan
    yürekte burgaçlanan sancıyı"

    YanıtlaSil
  2. Este año como cada año, nuestro tren parara en alguna estación, depende de cada uno de nosotros dejar ir a la tristezas, miedos, frustraciones, malos momentos, desamor. Agradece a cada uno de ellos.. su compañía y sus enseñanzas, aunque hayan sido dolorosas, déjalos ir, déjalos bajar de este tren. Deseo que en esta parada, a tu tren suban miles de bendiciones, sueños alcanzables, amor, abundancia, fuerza y determinación para seguir tu viaje.
    Hoy en mi vagón quedaran puestos desocupados y espero te sientes a mi lado para compartir junt@s este nuevo viaje. FELIZ NUEVO COMIENZO EN ESTE AÑO 2015!!!

    YanıtlaSil
  3. Yalnızlığa adımı sorsan kendini gösterirdi hep. Oksijenin azaldığı anlarda geliyordu zaten, bu yüzden yalnızlık nefes darlığı yapıyordu tüm renklerin anlaşılmazlığı betimlediği zamanlarda.

    YanıtlaSil

.

Ad

E-posta *

Mesaj *